Tokecang

Lirik lagu multikultural Tokecang

Tokecang

Penjelasan panjang


Lirik Tokecang

Lagu tradisional daerah Jawa Barat

Tokecang tokecang bala gendir tosblong
Angeun kacang Angeun kacang sapependil kosong
Tokecang tokecang bala gendir tosblong
Angeun kacang Angeun kacang sapependil kosong

Aya listrik di masigit meuni caang katingalna
Aya istri jangkung alit karangan dina pipina

Tokecang tokecang bala gendir tosblong
Angeun kacang angeun kacang sapependil kosong

Tokecang tokecang bala gendir tosblong
Angeun kacang Angeun kacang sapariuk kosong
Tokecang tokecang bala gendir tosblong
Angeun kacang Angeun kacang sapariuk kosong

Aya listrik di masigit meuni caang katingalna
Aya istri jangkung alit karangan dina pipina

Tokecang tokecang bala gendir tosblong
Angeun kacang Angeun kacang sapariuk kosong

Tokecang tokecang bala gendir tosblong
Angeun kacang Angeun kacang sapariuk kosong
Tokecang tokecang bala gendir tosblong
Angeun kacang Angeun kacang sapariuk kosong

 

Informasi Lagu Tokecang

Lagu Tokecang merupakan lagu multikultural terkenal dari daerah Jawa Barat.

 

Video

 

Mainkan Lagu Tokecang

 

Unduh

Unduh Lirik Tokecang dalam PDF

Unduh Partitur Lagu Tokecang

Unduh MP3 Lagu Tokecang

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Tokecang, 10.0 out of 10 based on 2 ratings




Tinggalkan Pesan

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook