Menthok Menthok Takkandani

Lirik lagu multikultural Menthok Menthok Takkandani

Menthok Menthok Takkandani

Penjelasan panjang


Lirik Menthok Menthok Takkandani

Ciptaan: RC Hardjasoebrata

Menthok Menthok Takkandani
Mung Lakumu
Angisin sini sini
Laha Mbok Ojo Ngetok
Ono kandhang wae
enak enak ngorok
ora nyambut gawe

menthok… menthok…
mung lakumu
megal megol
gawe guyu

Menthok menthok tak kandhani
mung lakumu
anginsin ngisini
lha mbok ojo ngetok
ono kandhang wae
enak enak ngorok
ora nyambut gawe
menthok… menthok…
mung lakumu
megal megol
gawe guyu

Menthok menthok tak kandhani
mung lakumu
anginsin ngisini
lha mbok ojo ngetok
ono kandhang wae
enak enak ngorok
ora nyambut gawe
menthok… menthok…
mung lakumu
megal megol
gawe guyu

 

Informasi Lagu Menthok Menthok Takkandani

Lagu Menthok Menthok Takkandani merupakan lagu dolanan anak-anak dari Jawa, Menthok Menthok Takkani karya RC Hardjasoebrata

 

Video

 

Mainkan Lagu Menthok Menthok Takkandani

 

Unduh

Unduh Lirik Menthok Menthok Takkandani dalam PDF

Unduh MP3 Lagu Menthok Menthok Takkandani

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)



Tinggalkan Pesan

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook