Manuk Dadali

Lirik lagu Manuk Dadali

Manuk Dadali

Penjelasan panjang


Lirik Manuk Dadali

Mesat ngapung luhur jauh di awang-awang
Meberkeun jangjangna bangun taya karingrang
Sukuna ranggaos reujeung pamatukna ngeluk
Ngapak mega bari hiberna tarik nyuruwuk

Saha anu bisa nyusul kana tandangna
Gandang jeung pertentang taya bandingannana
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
Taya karempan kasieun leber wawanenna

Manuk Dadali manuk panggagahna
Perlambang sakti Indonesia Jaya
Manuk Dadali pangkakon carana
Resep ngahiji rukun sakabehna

Hirup sauyunan tara pahiri-hiri
Silih pikanyaah teu inggis bela pati
Manuk dadali ngandung siloka sinatria
Keur sakumna Bangsa di Nagara Indonesia

 

Informasi Lagu Manuk Dadali

Lagu Manuk Dadali yang berasal dari Jawa Barat ini menggambarkan keperkasaan burung garuda sebagai lambang negara Indonesia

 

Video

 

 

Mainkan Lagu Manuk Dadali

 

Unduh

Unduh Lirik Manuk Dadali dalam PDF

Unduh Partitur Lagu Manuk Dadali

Unduh MP3 Lagu Manuk Dadali

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Manuk Dadali, 10.0 out of 10 based on 1 rating




Tinggalkan Pesan

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook