Kembang Jagung

Lirik lagu multikultural Kembang Jagung

Kembang Jagung

Penjelasan panjang


Lirik Kembang Jagung

Pencipta: Ki Hadi Sukatno

Kembang jagung omah
Kampung pinggir lurung
Jejer telu sing
tengah bakal omahku

Gempong munggah guwo
medun neng bon raja
Metik kembang soka
dicaoske kanjeng romo

Maju kowe tatu
mundur kowe ajur
Jokna sak balamu
ora wedi sudukanmu

Iki lo dhadha satriya
iki lo dhadha janaka

Kembang jagung omah
Kampung pinggir lurung
Jejer telu sing
tengah bakal omahku

Gempong munggah guwo
medun neng bon raja
Metik kembang soka
dicaoske kanjeng romo

Maju kowe tatu
mundur kowe ajur
Jokna sak balamu
ora wedi sudukanmu

Iki lo dhadha satriya
iki lo dhadha janaka
Iki lo dhadha satriya
iki lo dhadha janaka
Iki lo dhadha satriya
iki lo dhadha janaka

 

Informasi Lagu Kembang Jagung

Kembang Jagung, lagu dolanan anak karya Ki Hadi Sukatno merupakan lagu multikultural dari Jawa.

 

Video

 

Mainkan Lagu Kembang Jagung

 

Unduh

Unduh Lirik Kembang Jagung dalam PDF

Unduh MP3 Lagu Kembang Jagung

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)

Kembang Jagung, 1.0 out of 10 based on 1 rating




Tinggalkan Pesan

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook